Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سید مهدی فاضلیان، مدیر کارخانه و عضو هئیت مدیره کارخانه آروین پلاست هکمتانه گفت: ماهانه ۱۱۰ تن محصولات پلاستیکی در این کارخانه استان همدان تولید و در بازار‌های داخلی و خارجی مصرف می‌شودو با شیوع ویروس کرونا تولید محصول در این کارخانه به سه شیفته هم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این کارخانه برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است و پلاستیک فریزر، دستکش، کیسه زباله، سفره یک بار مصرف و سایر محصولات پلاستیکی را تولید می‌کند.

او با بیان اینکه این کارخانه از سال ۹۲ آغاز به کار کرده است افزود: در ۵ بخش این کارخانه محصولات پلاستیکی در دو شیفت و در روز‌های آغازین شیوع ویروس کرونا در سه شیفت تهیه می‌شد.

فاضلیان از تهیه مواد اولیه این کارخانه از طریق بازار بورس خبر داد و گفت: در این کارخانه ۶۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش ایجاد شده است.

او ادامه داد: این کارخانه از مجموعه شرکت‌های تجاری و تبلیغاتی گلرنگ است و محصولاتش علاوه بر داخل کشور در کشور‌های ونزوئلا و عراق به فروش می‌رسد.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید محصولات پلاستیکی صادرات خارجی تولید ملی کارخانه پلاستیک استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشکده اقلیم شناسی و تغییر اقلیم پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور برای نخستین بار در سطح کشور سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش و دمای هوا ویژه استان گیلان را به سفارش اداره کل هواشناسی استان گیلان طراحی و راه اندازی کرد.

این سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی با توجه به جایگاه استان گیلان به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی در سطح کشور و همچنین آگاهی از وضعیت جوی ماه‌های آینده این استان که می‌تواند نقش بسزایی در تصمیم‌های کلان استان به ویژه در حوزه آب و کشاورزی داشته باشد توسط محققین پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، طراحی و راه اندازی شد؛ این سامانه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از فروردین ماه سال جاری (ابتدای فصل کشت) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

هدف اصلی این پروژه بومی سازی و ارتقای دقت پیش بینی‌های بلند مدت که از طریق پس پردازش برونداد مدل‌های پیش بینی دینامیکی موسوم به (ECMWF) و با بهره‌گیری از تکنولوژی هوش مصنوعی جهت پیش بینی وضعیت بارش و دمای هوا برای ۳ تا ۶ ماه آینده استان گیلان انجام می‌شود.

کد خبر 6100120 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان